Kursi Yumeya - Produsen Kursi Makan Kayu Gandum Logam & Supplier Grosir


Kursi Yumeya - Produsen Kursi Makan Kayu Gandum Logam & Supplier Grosir


Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 1
Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 2
Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 3
Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 4
Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 5
Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 6
Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 7
Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 8
Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 9
Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 10
Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 11
Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 12
Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 13
Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 1
Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 2
Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 3
Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 4
Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 5
Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 6
Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 7
Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 8
Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 9
Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 10
Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 11
Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 12
Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 13

Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand

nakoni, nyelidiki

Yumeya Chairs Brand minangka perusahaan sing paling dipercaya kanggo kursi kafe online. Saka desain, nganti manufaktur, kita duwe tim profesional sing berpengalaman sing ngerti apa sing dibutuhake kanggo nggawe perabotan berkualitas tinggi. Tujuane yaiku nyedhiyakake kualitas paling apik kanthi rega terjangkau, supaya sampeyan bisa ngowahi visi dadi kasunyatan.

Kursi terjangkau kanthi macem-macem warna lan ukuran.

Yumeya Dining chairs series 1495 wis kalebu kursi sisih, kursi lengen lan barstool. Yumeya minangka perusahaan pertama sing ngetrapake teknologi serat kayu logam kanggo kursi logam. Nganti saiki, kita wis kerja keras ing inovasi teknologi gandum kayu luwih saka 20 taun. Saiki   Yumeya   wis   bec a kula pionir ing industri gandum kayu logam lan mimpin pangembangan industri .

--- 1998, Bp. Gong, pangadeg Yumeya Furniture, dikembangake   kursi gandum kayu logam pisanan

--- 2010, Yumeya diadegaké, spesialisasine ing produksi kursi gandum kayu logam.  

--- 2011, Yumeya sijine nerusake   konsep saka   kursi siji   nyetel   cetakan kertas   kanggo nggayuh tujuan bebarengan .  

--- 2015, Yumeya dikembangaké ing   mesin nglereni kertas pisanan   kanggo nganyarke konsistensi antarane kertas gandum kayu lan pigura logam.  

--- 2017, Yumeya miwiti kerjasama karo   bubuk macan , buta bubuk global, kanggo nggawe gandum kayu luwih cetha lan nyandhang-tahan.  

--- 2018, Yumeya diluncurake   kursi gandum kayu 3D pisanan ing donya . Wiwit iku, wong bisa njaluk dipikir lan tutul saka kayu ing kursi logam.

Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 14

Digawe dening aluminium 2.0 mm, YG7175 lulus tes kekuatan ANS/BIFMA X5.4-2012 lan EN 16139:2013/AC:2013 level 2. Yumeya janji sampeyan garansi pigura 10 taun sing bisa mbebasake sampeyan saka kuwatir adol sawise layanan. Desain sing unik, utamane desain mburi, nggawe kursi gedhe beda karo kursi makan normal sing bisa nganyarke level papan kasebut. Kangge, mburi unik bisa menehi pangguna dhukungan sing paling apik lan nyaman. W ith Yumeya kayu logam perawatan garin, kursi bisa bantuan wong njaluk dipikir kayu lan tutul ing pigura logam.   Ditutup pelindung stainless steel, bisa nyebabake karusakan aviod.   Bebarengan karo kursi sisih, kursi lengen lan sofa ing seri sing padha, YG7175 punika suplemen produk idea kanggo Cafe, Nursing Home, Hotel, Wedding & Panggunaan acara.

Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 15
Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 16
Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 17

Fitur Utama

1. Bingkai Aluminium kanthi pipa pola Yumeya & struktur

--- 10 taun frame garansi

--- Lulus tes kekuatan EN 16139:2013 / AC: 2013 level 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012

---Bisa nanggung luwih saka 500 kilogram  

 

2. Finishing serat kayu logam

--- Njaluk tampilan kayu lan tutul liwat finish gandum kayu.

--- Macem-macem pilihan warna serat kayu

 

Detail Produk

Ing filosofi Yumeya Furniture, kita mikir produk berkualitas tinggi kudu kalebu 5 aspek, 'Safety', 'Comfortable', 'Standar', 'Excellent Details' lan 'Value Package'.

1. Safety: Safety kalebu rong bagean, safety kekuatan lan safety rinci.

--- Kekuwatan safety: kanthi pola tabung lan struktur, bisa nanggung luwih saka 500 kilogram

--- Safety Detail: uga polish, Gamelan, tanpa duri logam, lan ora bakal ngeruk tangan pangguna

2. Nyaman:  Desain kabeh kursi ngetutake ergonomis.  

--- 101 Derajat, gelar paling apik kanggo mburi lan kursi, menehi pangguna posisi lungguh sing paling nyaman.

--- 170 Derajat, radian mburi sampurna, pas karo radian mburi pangguna.

--- 3-5 Derajat, inclination lumahing jog cocok, support efektif saka lumbar utomo pangguna.

3. Standar:   Ora angel nggawe kursi sing apik. Nanging kanggo pesenan akeh, mung nalika kabeh kursi ing siji standar  'ukuran padha' 'padha katon', bisa kualitas dhuwur. Yumeya Furniture nggunakake mesin pemotong impor Jepang, robot las, mesin pelapis otomatis, lsp. kanggo nyuda kesalahan manungsa. Bentenipun ukuran kabeh Kursi Yumeya kontrol ing 3mm.

4.   Rincian sing apik banget:   Rincian sing bisa didemek sampurna, yaiku produk sing berkualitas tinggi.

--- Sambungan las sing mulus, ora ana tandha welding sing bisa dideleng.

---Kerjo bareng karo Macan TM   Powder Coat, merek jas bubuk sing misuwur ing donya, 3 kali luwih tahan nyandhang, ora ana goresan saben dina.

--- 65 m 3 /kg Mould Foam tanpa talc, daya tahan dhuwur lan umur dawa, nggunakake 5 taun ora bakal metu saka wangun.

--- The martindale kabeh kain standar Yumeya luwih saka 30.000 ruts, nyandhang-nolak lan gampang kanggo resik, cocok kanggo nggunakake komersial.

--- Sampurna Upholstery, baris saka bantal Gamelan lan lurus.

5.   Paket Nilai:   Ana rong perkara kanggo paket nilai, proteksi efek lan ngirit ruang.   Tanpa ngorbanake kenyamanan, para desainer teknik Yumeya ngupayakake kabeh sing paling apik kanggo nambah jumlah muatan kanggo entuk kinerja produk kanthi biaya paling dhuwur.   Kangge, kabeh paket tundhuk test simulasi transportasi kanggo mesthekake kursi ing pangayoman apik.

Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 18
Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 19
Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 20

 

Apa sing katon ing Dining (Cafe / Hotel / Senior Living)?

Minangka kursi gandum kayu logam Yumeya kompak lan ora keropos, ora bakal ngasilake bakteri lan virus. Rega mung 20% ​​- 30% saka   kursi kayu padhet, nanging kekuatane luwih gedhe tinimbang kursi kayu padhet. Kangge, iku stackable lan entheng, sing bisa r nyuda kangelan lan biaya operasi laser . Kanthi garansi pigura 10 taun, ana 0   biaya pangopènan lan   sumelang free sawise-sales. Kabeh faktor iki nggawe s horten bali ing siklus investasi dadi nyata. Dadi saiki saya tambah akeh papan komersial, kayata Hotel, Cafe, Clup, Nursing Home, Senior Living lan liya-liyane, pilih kursi gandum kayu Yumeya tinimbang kursi kayu padhet.

Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 21
Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 22
Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 23

 

Pilihan Warna

Yumeya nyedhiyakake macem-macem perawatan permukaan, kalebu gandum kayu logam, jas bubuk, jas bubuk Dou, lan luwih saka 20 warna. Sampeyan bisa milih perawatan lumahing cocok miturut gaya dekorasi lan budget, utawa sampeyan bisa takon konsultan profesional kanggo saran.

Gandum Kayu
Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 24

A01 Kenari

Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 25

A02 Kenari

Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 26

A03 Kenari

Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 27

A05 Beech

Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 28

A07 Cherry

Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 29

A09 Walnut

Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 30

A30 Oak

Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 31

A50 Walnut

Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 32

A51 Walnut

Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 33

A52 Walnut

Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 34

A53 Walnut

Lambang bubuk
Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 35

PC01

Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 36

PC05

Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 37

PC06

Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 38

PC21

 

Duwe TM
Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 39

SP8011

Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 40

SP8021

 

Lambang bubuk njaba
Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 41

M-OD-PC-001

Kursi Cafe Online Kursi Yumeya Brand 42

M-OD-PC-004

 


Kaluwihan Perusahaan


· Bahan kursi warung Yumeya Kursi online sing ramah lingkungan. Bahan kasebut ora ngemot merkuri utawa apa wae sing nyebabake polusi. Lan bahan kasebut bisa didaur ulang.


· Dibandhingake karo produk liyane, produk iki nduweni kaluwihan saka umur layanan dawa, kinerja stabil lan migunani apik.


· Kanthi tampilan kanthi efektif njamin kualitas kanggo kursi kafe online, Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd. ngenalaken sistem manajemen kualitas sing efisien.


Fitur Perusahaan


· Sawise pirang-pirang taun pembangunan, Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd. wis dadi ahli nyedhiyakake layanan manufaktur online kursi kafe sing dipercaya kanggo para pelanggan.


· Tingkat ngembangake Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd. wis adoh ngluwihi pesaing liyane ing wilayah online kursi cafe.


· Misi kita yaiku mangertos para pelanggan uga pasar kanggo nyedhiyakake produk lan layanan ngluwihi pangarepan kanggo ningkatake kualitas urip.


Aplikasi saka produk


kursi cafe online saka Kursi Yumeya bisa digunakake ing industri beda kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan ing macem-macem lapangan.


Kursi Yumeya tansah netepi konsep layanan 'nyukupi kabutuhan pelanggan'. Lan kita setya nyedhiyakake solusi siji-mandeg sing pas wektune, efisien lan ekonomis.


Apa aku bisa nggunakake kursi ing njaba?

Ora ana data
Hubungi kita
Ninggalake pesen
we welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
Minangka salah siji saka Produsèn Furnitur logam gandum kayu anjog ing donya, Yumeya setya riset gandum kayu logam. Ana telung kaluwihan saka gandum kayu logam Yumeya, 'Ora peserta lan ora longkangan', 'Clear', 'Awet'. Kanggo entuk sentuhan ing kursi logam, Yumeya ngluncurake kursi gandum kayu 3D pisanan ing donya ing taun 2018.
Ora ana data
CONTACT US

Email:   info@youmeiya.net

MP / Whatsapp: +86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kutha Heshan, Provinsi Guangdong, China

Yumeya Furniture Video

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.