Kursi Yumeya - Produsen Kursi Makan Kayu Gandum Logam & Supplier Grosir


Kursi Yumeya - Produsen Kursi Makan Kayu Gandum Logam & Supplier Grosir


Kursi Yumeya Kursi konferensi anyar kanthi sandaran tangan Dibukak!

Kursi Yumeya tansah berorientasi pelanggan lan nyedhiyakake produk lan layanan sing paling apik kanggo saben pelanggan kanthi efisien.

Kursi Yumeya wis mimpin industri nganti pirang-pirang taun. Kanthi menehi layanan sing paling apik, kita duwe tujuan kanggo nyedhiyakake kursi konferensi sing paling halus .Kursi konferensi sing aman lan dipercaya kanthi sandaran tangan digunakake kanggo fermentasi kabeh jinis roti. Iku gampang ing operasi, dhuwur ing firmness lan long-tahan ing kekiatan. Umume digunakake ing papan kayata toko roti, hotel, restoran, lan liya-liyane.

Kanthi welding majeng, nglereni, polishing, lan teknologi produksi liyane didhukung lan Staff digawe serep, Yumeya Kursi janji produk sampurna lan nimbang layanan kasedhiya kanggo pelanggan.

Pimpinan R &Tingkat D: R &Tingkat D wis digayuh liwat riset lan pangembangan teknologi sing terus-terusan, uga kanthi ngluncurake kreativitas para desainer.

Kursi Yumeya tansah setya produksi standar. kursi makan logam, kursi pesta, Furnitur komersial diprodhuksi adhedhasar bahan baku berkualitas tinggi lan proses sing apik. Padha apik ing desain lan urip ing wangun. Padha aman, kualitas-dipercaya lan digunakake-awet. Compared with products in the same category, they are more cost-effective.Yumeya Chairs has been committed to the R&D and manufacture of entertainment products for years. Reputasi sing apik, produk sing berkualitas, lan layanan sing ati-ati, iki minangka alasan kanggo nampa kapercayan lan dhukungan pelanggan. Kanggo instruksi bali, sampeyan bisa hubungi tim layanan aftersales.

Grosir kursi hotel massal - Minangka prabot pesta / ruang dansa / ruang fungsi kudu diganti miturut efek, Yumeya kursi hotel nduweni ciri ketok kekuatan dhuwur, standar ndadekake lan tumpukan-bisa, kang becik stackable dining kursi kanggo pesta / Ballroom / bale fungsi. Yumeya kursi banquet hotel diakoni dening akeh merek hotel rantai bintang lima global, kayata Shangri La, Marriott, Hilton, lsp. Sementara, Yumeya kursi makan hotel uga diakoni dening Disney, Emaar lan perusahaan kondhang liyane. Kursi makan logam sing bisa ditumpuk Yumeya populer ing pirang-pirang hotel sing misuwur ing saindenging jagad.

Rangka baja karo Yumeya ’s pola pipa & struktur Garansi frame 1,10 taun 2. Lulus tes kekuatan EN 16139:2013 / AC: 2013 level 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012 3. Bisa nanggung luwih saka 500 kilogram Parameter sing relevan 1. Ukuran: H830 * SH480 * AW535 * D525mm 2.COM: 0,45 yard 3. Stack: Max 10 pcs dhuwur Skenario aplikasi: Hotel, Cafe, Nursing Home, Casino, Kontrak

Kursi Yumeya Kursi konferensi anyar kanthi sandaran tangan Dibukak! 1

Deleng Rincian

Wiwit , Kursi Yumeya wis dadi salah siji saka manufaktur paling competitive ing industri Furnitur Restaurant karo kekiyatan tombol ing pengalaman industri, tim profesional lan layanan premium.

Kursi Yumeya dipandu dening prinsip wicaksana: ''.

Sinau luwih lengkap babagan macem-macem produk ing http://youmeiya.net

http://www.youmeiya.net/black-stacking-arm-chair-for-conference-yumeya-mp002.html

Hubungi kita
Artikel sing disaranake
Info Center Blog Kabar
Kursi upholstered cilik sing paling anyar karo lengen ngomong hello kanggo sampeyan!
Kursi upholstered cilik sing paling anyar karo lengen ngomong hello kanggo sampeyan!
Iku nduweni akeh ciri kaya . keasliane kualitas dhuwur. Pengin entuk luwih akeh keuntungan? Banjur pesen ing In the process of R&D, our technicians have learned unique technologies and tested multiple raw materials to ensure the stable performance of small upholstered chair with arms. Ing saiki, kita bisa njamin produk saka lan ing, nggawe Highly pinunjul ing pasar. Kajaba iku, nduweni tampilan unik sing bisa narik kawigaten para pelanggan potensial. Kita wis mbayar manungsa waé kanggo prodhuksi finest lan nyediakake paling profesional service.Call yen sampeyan duwe pitakonan ing YW5630 Yumeya dhuwur mburi aluminium kayu gandum dining kursi lengen kain buntel lan Yumeya Kursi. We are flattered lan diajeni kanggo ngawula sampeyan. YW5630 Yumeya high end aluminium kayu gandum makan kursi jok lengan Spesifikasi: ● Ukuran: H860*SH470*W510*AW600*D630mm ● COM: 2,20 yard ● Tumpukan: Ora bisa tumpukan ● Paket: Karton ● Skenario Aplikasi: Hotel, Cafe, Nursing Home, Casino, Kontrak ● Kemampuan Supply:40000 pcs saben sasi ● MOQ: 100 pcs Madeg ing , Yumeya Kursi bangga kanggo dikenali minangka panyedhiya hardware siji-mandeg karo kabeh produk kita kang terus-terusan kasedhiya kanggo pangiriman langsung. Kita netepi filosofi bisnis ''. Kanggo miwiti, hubungi Kursi Yumeya dina iki! http://youmeiya.net http://www.youmeiya.net/product/yw5630-yumeya-high-end-aluminum-wood-grain-dining-upholstery-arm-chair.html
Nggolek perabotan warung kopi? Teka lan ketemu sing paling anyar!
Nggolek perabotan warung kopi? Teka lan ketemu sing paling anyar!
Yumeya Kursi fokus ing asas saka "perbaikan terus-terusan ing kualitas produk " lan aktif nindakake R &D riset sadurunge produksi. Yumeya Kursi wis pengabdian kanggo pangembangan, Manufaktur, marketing lan dodolan wiwit inception.We wis mbayar manungsa waé kanggo prodhuksi finest lan nyediakake paling profesional service.coffee Furnitur toko minangka produk kabeh-alam lan aditif-free. Cocog kanggo kabeh jinis kulit ing panggunaan saben dina. Kanthi welding majeng, nglereni, polishing, lan teknologi produksi liyane didhukung lan Staff digawe serep, Yumeya Kursi janji produk sampurna lan nimbang layanan kasedhiya kanggo pelanggan. R. Berorientasi Inovasi &D: Inovasi ing teknologi produksi lan pangembangan produk minangka kunci kanggo kita. Ing kompetisi sengit ing endi saingan kanggo inovasi, kita pengin nandur modal luwih akeh ing hardware lan piranti lunak. Kursi makan logam kualitas Yumeya Kursi, kursi perjamuan, Furnitur komersial loro praktis lan appreciable. Dheweke minangka kombinasi pamikiran desain kreatif lan teknik sing apik. Kursi Yumeya didegake ing . Swara taun, kita terus-terusan ningkatake kualitas produk lan layanan, supaya bisa nyedhiyakake alat lan layanan sing berkualitas. Kita ora nampa barang dagangan kajaba ana cacat, mula bakal diganti, tundhuk kasedhiyan, utawa dibalekake miturut kawicaksanan para panuku. . Kanggo Kursi Cafe, iku ora mung Furnitur, nanging uga ornamen. Ing wawasan lengkap saka kepraktisan lan kaendahan, Yumeya kayu gandum logam kursi makan cafe nduweni ciri sing jelas, safety, nyaman, kain sing bisa dicuci lan liya-liyane. Kursi makan kafe aluminium gandum kayu Yumeya duwe luwih saka 10000 kasus sing sukses ing luwih saka 80 negara ing saindenging jagad, kalebu akeh restoran high-end sing kondhang kayata HK Meixin, Il Cielo (Beverly Hills, LA), restoran paling Romantis ing LA. Grosir kursi cafe, hubungi kami. Deleng Rincian Spesifikasi: ● Ukuran: H1080 * SH760 * W450 * D550mm ● COM: 1,35 yard ● Tumpukan: Ora bisa tumpukan ● Paket: Karton ● Skenario Aplikasi: Hotel, Cafe, Nursing Home, Casino, Kontrak ● Kemampuan Supply:40000 pcs saben sasi ● MOQ: 100 pcs Didhukung dening kapasitas produksi sing kuwat lan tingkat teknologi sing kompetitif, Kursi Yumeya nduweni kemampuan kanggo ngembangake lan ngasilake macem-macem seri produk kanthi mandiri. Kita kerja bareng karo perusahaan logistik sing dipercaya lan wis makarya ing sistem manajemen ilmiah, njamin pangiriman sing efisien lan tepat wektu. Sampeyan olèh hubungi kita apa sampeyan kasengsem ing produk mentas dirilis - coffee shop furniture - utawa pengin ngerti liyane babagan perusahaan kita. Klik ing kene kanggo ndeleng kasus liyane sing wis ditindakake kanggo nyukupi syarat sing beda. http://www.youmeiya.net/product/yg7114-yumeya-royal-style-wood-grain-metal-cafe-dining-stool.html
Kita ngowahi visi kita dadi kasunyatan! | Grosir mebel cafe
Kita ngowahi visi kita dadi kasunyatan! | Grosir mebel cafe
Fitur sing luar biasa yaiku .Iku dilengkapi sertifikat kayata .Klik kanggo ngerteni luwih akeh fitur kasebut! In the process of R&D, our technicians have learned unique technologies and tested multiple raw materials to ensure the stable performance of cafe furniture wholesale. Ing saiki, kita bisa njamin produk saka lan ing, nggawe Highly pinunjul ing pasar. Kajaba iku, nduweni tampilan unik sing bisa narik kawigaten para pelanggan potensial. Prinsip kerja sama kita yaiku .Aja hubungi kita yen sampeyan duwe pitakon babagan perusahaan utawa hotel / cafe / kursi makan YSM006 Yumeya. Utawa sampeyan disambut kanggo mbayar kunjungan menyang pabrik kita kapan wae. YSM006 Yumeya kayu gandum logam hotel / cafe / kursi makan Spesifikasi: ● Ukuran: H910 * Sh470 * W495 * D630mm ● COM: 2,00 meter ● Tumpukan: Ora bisa tumpukan ● Paket: Karton ● Skenario Aplikasi: Hotel, Cafe, Nursing Home, Casino, Kontrak ● Kemampuan Supply:40000 pcs saben sasi ● MOQ: 100 pcs Kanthi nawarake layanan paling nimbang, kita yakuwi kanggo nyedhiyani paling alus . Pranyata metu kita YSM006 Yumeya kayu gandum logam hotel / cafe / dining kursi wis gained liyane lan liyane manungsa waé saka pelanggan ing ngarep lan luar negeri. Yumeya Kursi njupuk timbal ing manufaktur kanggo taun. Kursi Yumeya diakoni banget dening para pelanggan amarga wis lulus sawetara sertifikasi ing omah lan ing luar negeri. Yumeya Chairs is an enterprise that pays close attention to improving manufacturing technologies and R&D strength. Kita dilengkapi mesin canggih lan wis nyiyapake sawetara departemen kanggo nyukupi kabutuhan sing beda-beda saka akeh pelanggan. Contone, kita duwe departemen layanan dhewe sing bisa nyedhiyani pelanggan layanan sawise-sales Highly efisien. Anggota layanan tansah siyaga kanggo nglayani pelanggan saka macem-macem negara lan wilayah, lan gelem njawab kabeh pitakonan. Yen sampeyan nggoleki kesempatan bisnis utawa duwe kapentingan ing grosir mebel cafe, hubungi kami. Kursi Yumeya kanthi tulus nampani kabeh pelanggan teka ing pabrik kita. Miturut cara, yen sampeyan duwe panjaluk apa wae, aja lali kita! Hubungi +86 13534726803. Kursi Yumeya duwe rencana kanggo ngirit dhuwit. Solusine? Diskon gedhe kanggo favorit sampeyan. http://www.youmeiya.net/product/ysm006-yumeya-wood-grain-metal-hotel-cafe-dining-chair.html
Pengumuman: kursi makan komersial dicethakaké!
Pengumuman: kursi makan komersial dicethakaké!
● marem banget, 'Fasilitas produksi sampeyan duwe daya saing sing kuat lan karyawan sampeyan wis dilatih kanthi apik. Kita yakin sampeyan bakal menehi produk sing berkualitas kanggo kita.' ● Kursi makan logam Yumeya Kursi, kursi perjamuan, perabotan komersial ningkatake efisiensi produksi. Padha struktur kompak, kinerja stabil, kualitas dipercaya, kinerja biaya dhuwur, lan aplikasi sudhut. Kanggo Kursi Cafe, iku ora mung Furnitur, nanging uga ornamen. Ing wawasan lengkap saka kepraktisan lan kaendahan, Yumeya kayu gandum logam kursi makan cafe nduweni ciri sing jelas, safety, nyaman, kain sing bisa dicuci lan liya-liyane. Kursi makan kafe aluminium gandum kayu Yumeya duwe luwih saka 10000 kasus sing sukses ing luwih saka 80 negara ing saindenging jagad, kalebu akeh restoran high-end sing kondhang kayata HK Meixin, Il Cielo (Beverly Hills, LA), restoran paling Romantis ing LA. Grosir kursi cafe, hubungi kami. Deleng Rincian Spesifikasi: ● Ukuran: H840*SH470*W510*AW630*D610mm ● COM: 2,20 yard ● Tumpukan: Ora bisa tumpukan ● Paket: Karton ● Skenario Aplikasi: Hotel, Cafe, Nursing Home, Casino, Kontrak ● Kemampuan Supply:40000 pcs saben sasi ● MOQ: 100 pcs Wiwit , Kursi Yumeya wis dadi salah siji saka manufaktur paling competitive ing industri Furnitur Restaurant karo kekiyatan tombol ing pengalaman industri, tim profesional lan layanan premium. Kita netepi filosofi bisnis ''. Kanggo entuk informasi luwih lengkap, hubungi liwat http://youmeiya.net http://www.youmeiya.net/product/yw5660-yumeya-wholesale-aluminium-wood-grain-cafe-dining-upholstery-arm-chair.html
Kursi kursi kafe paling anyar kita ngucapake salam kanggo sampeyan!
Kursi kursi kafe paling anyar kita ngucapake salam kanggo sampeyan!
Iku seneng .Iku minangka produk sertifikat kanthi akuisisi .Yen sampeyan duwe pitakon luwih lanjut utawa pengin ngerti panjelasan tambahan babagan perkara khusus babagan produk ing ndhuwur, klik Kanthi gati kanggo desain, kursi cafe dirancang dening tim desainer kita sing tansah cedhak karo tren industri lan tetep waspada marang owah-owahan. Ing aspek kinerja, digawe saka bahan mentah sing dites, produk kasebut nduweni kaluwihan lan liya-liyane. Kelet kanggo nawakake layanan pelanggan sing apik lan paling apik wis dadi prinsip kita. Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan Kursi Yumeya, sampeyan bisa miwiti browsing saiki. Akeh gambar babagan produk, lingkungan perusahaan lan kunjungan pelanggan ditampilake ing situs web kita. Yen sampeyan duwe pitakonan, please aran gratis kanggo hubungi kita! Telpon: +86 13534726803. YW5527 Yumeya gaya retro kayu gandum logam kursi cafe lengan Spesifikasi: ● Ukuran: H910*SH470*W565*AW580*D630mm ● COM: 2,45 yard ● Tumpukan: Ora bisa tumpukan ● Paket: Karton ● Skenario Aplikasi: Hotel, Cafe, Nursing Home, Casino, Kontrak ● Kemampuan Supply:40000 pcs saben sasi ● MOQ: 100 pcs ● padha kebak pujian kanggo kinerja super saka peralatan lan sistem manajemen kita! ● Kursi makan logam Yumeya Kursi, kursi pesta, perabotan komersial padhang lan nyaman lan ngrawat mripat adhedhasar sumber cahya sing bermutu, transparansi sing dhuwur, rendering warna sing kuwat lan cahya sing stabil lan stabil. Kajaba iku, desain modern lan kreatif, prasaja nanging unik lan modern nanging klasik. Dheweke disenengi dening akeh distributor. Wiwit didegake, Kursi Yumeya wis fokus kanggo nyedhiyakake produk sing paling apik kanggo para pelanggan. Karyawan profesional kita darmabakti kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan kanthi nggunakake peralatan lan teknik sing paling maju. Kajaba iku, kita wis nyiyapake departemen layanan sing tanggung jawab utamane kanggo nawakake layanan pelanggan sing cepet lan efisien. Kita mesthi ana ing kene kanggo ngowahi ide sampeyan dadi kasunyatan. Pengin ngerti informasi luwih lengkap babagan kursi cafe produk anyar utawa perusahaan, hubungi kita kapan wae. Hubungi kita saiki! Ayo kita nuduhake kasus sing luwih sukses kanggo tuntunan sampeyan. http://www.youmeiya.net/product/yw5527-yumeya-retro-style-wood-grain-metal-cafe-arm-chair.html
Pengumuman MAJOR! Rilis anyar saka kursi kafe upholstered!
Pengumuman MAJOR! Rilis anyar saka kursi kafe upholstered!
Yumeya Hot Sale Metal Kayu Gandum Hotel / Cafe Upholstery Dining Kursi Kami YQF2006 Yumeya hot sale metal wood grain hotel / cafe kursi makan upholstery menehi kinerja dhuwur kanthi desain kontemporer. We duwe solusi kursi logam cafe kanggo kabeh kabutuhan. Spesifikasi: ● Ukuran: H895 * SH470 * W510 * D610mm ● COM: 2,00 meter ● Tumpukan: Ora bisa tumpukan ● Paket: Karton ● Skenario Aplikasi: Hotel, Cafe, Nursing Home, Casino, Kontrak ● Kemampuan Supply:40000 pcs saben sasi ● MOQ: 100 pcs ● Begjanipun, iki banget pleased, utamané bab produk target YQF2006 Yumeya panas sale logam kayu gandum hotel / cafe kursi dining upholstery. ● Kursi makan logam, kursi pesta, perabot komersial digawe saka kain sing apik lan dirancang kanthi tekun kanthi konsep fashion. Padha dipotong kanthi teliti, modis lan apik gayane. Kursi Yumeya minangka perusahaan utama sing bisa nyedhiyakake produk berkualitas tinggi kanggo para pelanggan kalebu kursi kafe sing dilapisi produk paling anyar lan layanan lengkap. Tim layanan kita kerja online supaya bisa nyedhiyakake layanan cepet kanggo para pelanggan saka macem-macem negara lan wilayah. Upholding tenet saka customer pisanan, kita nyedhiyani layanan pangiriman cepet sawise rampung produksi lan proses QC. Kita seneng ngrampungake masalah lan mangsuli kabeh pitakon kanggo para pelanggan. Cukup hubungi kita langsung. Kursi Yumeya kanthi becik nampani kunjungan sampeyan menyang pabrik kita. Mangga aran gratis kanggo hubungi kita dening +86 13534726803 utawa .Kanggo ngrameke liburan iki, kita rencana kanggo ngedol kita kanggo promosi. Deleng Rincian http://www.youmeiya.net/product/yqf2006-yumeya-hot-sale-metal-wood-grain-hotel-cafe-upholstery-dining-chair.html
Pengumuman MAJOR! Rilis anyar kursi kafe modern!
Pengumuman MAJOR! Rilis anyar kursi kafe modern!
Iku seneng .Diwenehake sertifikat kayata .Kanggo pitakonan utawa informasi babagan produk sing kasebut ing ndhuwur, klik Kursi kafe modern kita nduweni fitur lan liya-liyane. Amarga saka bahan mentah, produk kasebut nggunakake sing wis diuji kanthi kualitas lan stabil kanthi kimia. Kajaba iku, digawe kanthi teknologi sing luwih apik, dadi stabil lan tahan suwe. Kanggo pelanggan sing nandheske pentinge nilai produk, iku worth investasi. Kelet kanggo nawakake layanan pelanggan sing apik banget lan paling apik wis dadi prinsip kita. Mangga aran gratis kanggo hubungi kita ing +86 13534726803 utawa email kita liwat! YQF2004 Yumeya grosir kayu gandum logam kain pelapis hotel / cafe kursi makan Spesifikasi: ● Ukuran: H860 * SH470 * W510 * D610mm ● COM: 1,80 yard ● Tumpukan: Ora bisa tumpukan ● Paket: Karton ● Skenario Aplikasi: Hotel, Cafe, Nursing Home, Casino, Kontrak ● Kemampuan Supply:40000 pcs saben sasi ● MOQ: 100 pcs ● kanthi negesake kualitas YQF2004 Yumeya grosir kayu gandum logam kain pelapis hotel / cafe kursi makan lan sistem manajemen kita. ● Kursi Yumeya ngasilake kursi makan logam, kursi pesta, perabotan komersial adhedhasar konsep ilmiah sing canggih. Padha dhuwur ing stabilitas, kuwat ing nyandhang resistance lan pinunjul ing kinerja. Padha awet lan ora gampang rusak. Padha disenengi dening konsumen adhedhasar kinerja biaya dhuwur. Adhedhasar analisis data taunan, Yumeya Chairs wis berkembang akeh lan berkembang dadi perusahaan kanthi kapasitas produksi sing kuwat, lapangan kerja sing berpengalaman, lan teknologi canggih. Kita tansah netepi prinsip bisnis orientasi layanan. Sawise nampa pembayaran, kita bakal ngatur produksi massal lan ngirim barang sawise padha pass kontrol kualitas. Hubungi kita! Kita ora bisa ngenteni kanggo nuduhake produk kita Newest - modern cafe chairs.Iku pakurmatan gedhe kanggo Yumeya Kursi dadi produser YQF2004 Yumeya wholesale wood grain metal upholstery hotel / cafe dining chair. Kita tansah siyap kanggo njawab pitakonan saka klien. Mangga hubungi kita liwat +86 13534726803 utawa .Kursi Yumeya duwe rencana kanggo ngirit dhuwit. Solusine? Diskon gedhe kanggo favorit sampeyan. http://www.youmeiya.net/product/yqf2004-yumeya-wholesale-wood-grain-metal-upholstery-hotel-cafe-dining-chair.html
Kursi kafe restoran anyar mung mlebu, Coba?
Kursi kafe restoran anyar mung mlebu, Coba?
Nduweni bedane .Sampeyan wis entuk sertifikat kayata .Matur nuwun kanggo perhatian sampeyan ing ndhuwur. Mangga aran gratis kanggo hubungi kita ing Desain minangka aspek sing paling nggumunake saka kursi kafe restoran. Desaine asale saka desainer kita sing sensitif karo fashion lan ngerti kabutuhan komersial pasar kanthi apik. Uga, digawe saka bahan mentah sing dipilih kanthi apik, produk kasebut ditandhani lan liya-liyane. We wis upholding goal dadi salah siji saka anjog manufacturers.Please aran gratis kanggo hubungi kita! Telpon: +86 13534726803. Sampeyan tansah welcome kanggo ngunjungi perusahaan utawa pabrik kita! YG7164 Yumeya hot sale kayu gandum logam bangku makan cafe dengan meluncur emas mewah Spesifikasi: ● Ukuran: H1120 * SH760 * W450 * D610mm ● COM: 1,70 yard ● Tumpukan: Ora bisa tumpukan ● Paket: Karton ● Skenario Aplikasi: Hotel, Cafe, Nursing Home, Casino, Kontrak ● Kemampuan Supply:40000 pcs saben sasi ● MOQ: 100 pcs ● kanthi negesake kualitas YG7164 Yumeya panas sale kayu gandum logam cafe dining dhingklik karo ngleyang emas kemewahan lan sistem Manajemen kita. ● Kursi makan logam berkualitas tinggi Yumeya Chairs, kursi pesta, perabotan komersial kasedhiya ing macem-macem jinis lan gaya. Dheweke bisa nyukupi kabutuhan konsumen target sing beda. Madeg ing , Yumeya Kursi bangga kanggo dikenali minangka panyedhiya hardware siji-mandeg karo kabeh produk kita kang terus-terusan kasedhiya kanggo pangiriman langsung. Perusahaan kita ana ing cahya saka prinsip perusahaan bisnis manajemen ''. Klik kene, liyane nunggu sampeyan! http://youmeiya.net http://www.youmeiya.net/product/yg7164-yumeya-wood-grain-metal-cafe-dining-stool-with-luxury-golden-glide.html
Kabeh Sampeyan Kudu Ngerti Babagan Kursi Dining Komersial Stackable Bukak
# kursi makan komersial sing bisa ditumpuk kursi makan komersial stackable kursi makan komersial stackable Spesifikasi: ● Ukuran: H880*SH470*W470*AW580*D580mm ● COM: 0,45 yard ● tumpukan: 5 pcs dhuwur ● Paket: Karton ● Skenario Aplikasi: Hotel, Cafe, Nursing Home, Casino, Kontrak ● Kemampuan Supply:40000 pcs saben sasi ● MOQ: 100 pcs Kelet kanggo kurban layanan customer kepileh lan finest wis prinsip us.On basis saka consolidating pasar internasional, Yumeya Kursi luwih nambah investasi ing pangembangan produk, promosi account lan layanan, terus-terusan innovates lan aktif ngembangaken pasar internasional! Kursi Yumeya minangka pemain kunci ing industri domestik karo produk utama kaya YW5663 Yumeya klasik numpuk aluminium gandum kayu kursi dining cafe. Iku wis mbangun gambar apik ing donya. Minangka perusahaan standar, Yumeya Kursi stands metu ing pasar hardware global lan disetujoni dening akeh institusi internasional. Kanthi mesin canggih lan teknologi canggih, Kursi Yumeya bisa ngrancang lan ngembangake produk anyar dhewe. Layanan berkualitas tinggi didhukung dening tim layanan profesional lan berpengalaman. Ing perusahaan kita, anggota tim layanan kita responsif banget kanggo panjaluk pelanggan lan tanggung jawab kanggo saben pesenan sing dikirim ing dalan. Yen sampeyan hubungi kita kanggo rincian liyane ing stackable kursi dining komersial utawa perusahaan kita, kita bakal reply sampeyan sanalika bisa. Kasengsem ing kasus liyane utawa perusahaan kita? Hubungi kita! Deleng Rincian YW5663 Yumeya klasik numpuk aluminium gandum kayu kursi dining cafe
Ora ana data
Minangka salah siji saka Produsèn Furnitur logam gandum kayu anjog ing donya, Yumeya setya riset gandum kayu logam. Ana telung kaluwihan saka gandum kayu logam Yumeya, 'Ora peserta lan ora longkangan', 'Clear', 'Awet'. Kanggo entuk sentuhan ing kursi logam, Yumeya ngluncurake kursi gandum kayu 3D pisanan ing donya ing taun 2018.
Ora ana data
CONTACT US

Email:   info@youmeiya.net

MP / Whatsapp: +86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kutha Heshan, Provinsi Guangdong, China

Yumeya Furniture Video

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.