Kursi Yumeya - Produsen Kursi Makan Kayu Gandum Logam & Supplier Grosir


Kursi Yumeya - Produsen Kursi Makan Kayu Gandum Logam & Supplier Grosir


Kursi Yumeya Debut Kursi Perjamuan Komersial Paling Anyar

Kita wis mbayar manungsa waé kanggo prodhuksi finest lan nyediakake layanan paling profesional. Pranyata metu desain elegan hotel stainless steel kursi banquet YA3527 Yumeya wis gained liyane lan liyane manungsa waé saka pelanggan ing ngarep lan luar negeri. Kursi Yumeya njupuk timbal ing manufaktur kanggo taun .

Kursi Yumeya diakoni banget dening para pelanggan amarga wis lulus sawetara sertifikasi ing omah lan ing luar negeri.

Grosir kursi hotel massal - Minangka prabot pesta / ruang dansa / ruang fungsi kudu diganti miturut efek, Yumeya kursi hotel nduweni ciri ketok kekuatan dhuwur, standar ndadekake lan tumpukan-bisa, kang becik stackable dining kursi kanggo pesta / Ballroom / bale fungsi. Yumeya kursi banquet hotel diakoni dening akeh merek hotel rantai bintang lima global, kayata Shangri La, Marriott, Hilton, lsp. Sementara, Yumeya kursi makan hotel uga diakoni dening Disney, Emaar lan perusahaan kondhang liyane. Kursi makan logam sing bisa ditumpuk Yumeya populer ing pirang-pirang hotel sing misuwur ing saindenging jagad.

Bingkai baja tahan karat karo Yumeya ’s pola pipa & struktur 1. Garansi frame 10 taun 2. Lulus tes kekuatan EN 16139:2013 / AC: 2013 level 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012 3. Bisa nahan luwih saka 500 kilogram Parameter sing relevan 1. Ukuran: H880 * SH470 * W450 * D570mm 2. COM: 1,25 yard 3. Tumpukan: Max 6 pcs dhuwur Skenario aplikasi: Hotel, Cafe, Nursing Home, Casino, Kontrak

Kursi Yumeya Debut Kursi Perjamuan Komersial Paling Anyar 1

Deleng Rincian

Ngandelake kemampuan inovasi sing kuat lan kekuwatan riset ilmiah, Kursi Yumeya wis nduwe posisi penting ing industri kasebut. Minangka perusahaan kualitas-mimpin, kita sijine emphasis ing kualitas produk uga kualitas layanan. Tim layanan kita uga dilatih kanggo duwe kawruh sing jero babagan saben seri produk kalebu kursi pesta komersial produk paling anyar, budaya perusahaan, lan pangembangan perusahaan, lsp. Aja ragu-ragu kanggo hubungi kita lan anggota tim bisa gawe marem sampeyan.Kabeh komentar, uga pitakonan babagan Elegant desain stainless steel hotel kursi banquet YA3527 Yumeya, tampi dening Yumeya Kursi. Mangga bebas hubungi kita: +86 13534726803 liwat telpon utawa email. Kursi Yumeya arep menehi promosi kejutan.

http://www.youmeiya.net/product/ya3527-yumeya-elegant-design-stainless-steel-hotel-banquet-chair.html

Hubungi kita
Artikel sing disaranake
Info Center Blog Kabar
Kursi Yumeya kanggo Ngenalake kursi pesta komersial anyar
Kursi Yumeya kanggo Ngenalake kursi pesta komersial anyar
Grosir Kursi Pesta Yumeya Nyaman Bingkai Aluminium karo Yumeya ’s pola pipa & struktur 1. Garansi frame 10 taun 2. Lulus tes kekuatan EN 16139:2013 / AC: 2013 level 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012 3. Bisa nahan luwih saka 500 kilogram Parameter sing relevan 1. Ukuran: H910 * SH470 * W450 * D580mm 2. COM: 0,8 yard 3. Tumpukan: Max 10 pcs dhuwur Skenario aplikasi: Hotel, Cafe, Nursing Home, Casino, Kontrak Nggolek kursi pesta paling apik sing didol kanthi grosir? Go karo Yumeya Furniture! Kursi perjamuan nyaman YL1198-PB Yumeya berkualitas tinggi bisa dadi solusi sing cocog! Bingkai Aluminium karo Yumeya ’s pola pipa & struktur 1. Garansi frame 10 taun 2. Lulus tes kekuatan EN 16139:2013 / AC: 2013 level 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012 3. Bisa nahan luwih saka 500 kilogram Parameter sing relevan 1. Ukuran: H910 * SH470 * W450 * D580mm 2. COM: 0,8 yard 3. Tumpukan: Max 10 pcs dhuwur Skenario aplikasi: Hotel, Cafe, Nursing Home, Casino , Kontrak Yumeya Kursi fokus ing asas saka "perbaikan terus-terusan ing kualitas produk " lan aktif nindakake R &D riset sadurunge produksi. Kursi Yumeya minangka pimpinan ing segmen domestik lan diakoni kanthi apik dening para klien ing negara manca. Nyedhiyakake layanan pelanggan sing apik banget lan paling apik wis dadi prinsip kita. pondasi, tembok penahan, lan pabrik pengolahan limbah. Kanthi welding majeng, nglereni, polishing, lan teknologi produksi liyane didhukung lan Staff digawe serep, Yumeya Kursi janji produk sampurna lan nimbang layanan kasedhiya kanggo pelanggan. Pimpinan R &Tingkat D: R &Tingkat D wis digayuh liwat riset lan pangembangan teknologi sing terus-terusan, uga kanthi ngluncurake kreativitas para desainer. Inovatif ing desain, uga-dipilih ing materi lan kepileh ing workmanship, Yumeya Kursi kang logam dining kursi, banquet kursi, komersial Furnitur apik gayane lan prasaja. Wiwit panyiapan ing , Yumeya Kursi wis terus-terusan olahan lan ngringkes pengalaman ing Manufaktur peralatan listrik. Adhedhasar pengalaman sing sugih, kita wis nggawe mode produksi standar peralatan listrik sing unik. Kita wis ngembangake bisnis peralatan listrik kanthi cara modern. Kanggo instruksi bali, sampeyan bisa hubungi tim layanan aftersales. Kursi Yumeya wis melu ningkatake kapasitas produksi lan tingkat teknologi. Kita duwe tujuan dadi salah sawijining perusahaan sing paling berpengaruh ing pasar global lan dadi luwih trampil ing bisnis impor lan ekspor. We nutupi sawetara saka sudhut layanan kang utamané kalebu layanan pangaturan dhewe lan layanan sawise-sales uga. Yen sampeyan duwe kapentingan gedhe ing produk mentas dikembangaké kursi banquet komersial utawa pengin rembugan karo kita liyane, welcome kanggo hubungi kita. Kasengsem ing kasus liyane utawa perusahaan kita? Hubungi kita! Deleng Rincian http://www.youmeiya.net/product/comfortable-hotel-banquet-chair-wholesale-yl1198-pb.html
Pandhuan Singkat kanggo Milih Kursi Banquet Komersial
Pandhuan Singkat kanggo Milih Kursi Banquet Komersial
Trolley-Pungkasane, kita nyedhiyakake troli gereja lan kursi sing bisa ditumpuk supaya gampang ngeterake kursi menyang lokasi utawa panyimpenan liyane nalika ora digunakake. We offer macem-macem opsi, kayata stackable stools kanggo poolside bar, upholstered gréja kursi kanggo comfort maksimum, aktivitas kursi, lan malah konferensi / kursi ruang tunggu. Umum / Kursi Banquet We nyedhiyani macem-macem standar dhuwur stackable kursi lan kursi banquet. Iki minangka papan sing cocog kanggo sampeyan nemokake saka lenggahan njero ruangan lan ruangan menyang lobi utawa kursi ruang patemon. Kursi sing bisa ditumpuk cocog kanggo acara katering lan papan sing mbutuhake keluwesan, amarga sampeyan mung bisa melu ing tembok siji kanggo nggawe ruangan ing lantai. Kursi kayu bakal menehi restoran sampeyan tampilan handcrafted elegan sing nglengkapi setelan kasual utawa mewah. Utawa, sampeyan bisa nggunakake kursi kulit palsu amarga gampang kanggo ngresiki. Nanging, paling apik kanggo aplikasi lapisan protèktif kanggo vinyl supaya tahan kanggo spidol angel lan produk liyane sing bisa noda jinis liyane tahan saka bahan. Nampa akeh finish sing luwih apik tinimbang poliuretan kanggo mbantu nglindhungi perabotan saka nyerep kuman lan bakteri sing mbebayani. Kain komersial sing digunakake kanggo pelapis kursi biasane digawe saka katun, poliester, wol, nilon, poliolefin (utawa olefin), utawa kombinasi kasebut. Ing ngisor iki, kita bakal nganalisa keuntungan saka kain, vinil lan poliuretan supaya sampeyan ngerti finish sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan. Apa sampeyan nyedhiyakake restoran, kafe, es krim, bar, balai pesta, hotel utawa gereja, kita duwe pilihan saka kursi kayu utawa logam sing cocog karo kabutuhan sampeyan. Kursi restoran kayu lan logam cocok kanggo anggaran apa wae, lan kita uga bisa nyedhiyakake kursi sing bisa ditumpuk, lempitan, lounge lan loungers. Kita uga nyedhiyakake kursi bar lan meja makan sing cocog kanggo akeh kursi, supaya sampeyan bisa kanthi gampang cocog karo tampilan papan sampeyan. Senajan paling restaurant bar stools teka karo cocog Lounge kursi lan sisih dhingklik, sampeyan uga bisa tuku dhewe. Yen situs web sampeyan cocog karo pesta pernikahan, sampeyan butuh kursi sing elegan sing cocog karo macem-macem gaya pesta. Apa sampeyan minangka perusahaan organisasi acara utawa perusahaan rental kursi, sampeyan kudu nggunakake kabeh jinis kursi pesta kanggo dekorasi pesta pernikahan, pesta, lan acara gedhe. Utawa, sampeyan bisa ngatur kursi pesta iki nganggo kursi kain, vinyl utawa kulit supaya cocog karo tema restoran sampeyan. Nalika milih tutup kursi kanggo kursi pesta, sampeyan bisa nggunakake pigura kursi poliester utawa satin. Kombinasi kursi lipat kanthi lawang geser lan tutup katon apik banget. Sampeyan bisa nyelehake luwih akeh kursi iki ing panggonan sing ndhelik, utawa nyelehake sawetara kursi ing mburi koridor kanggo entuk kursi liyane. Salah sijine alasan kursi iki umume digunakake ing acara yaiku gampang banget dipindhah lan trep banget kanggo nyewa. Sanajan kursi Chiavari bisa uga ora murah kaya kursi banquet lan kursi lipat, nanging banget populer ing acara amarga bisa dihiasi kanthi gampang. Kehadirane ing macem-macem bahan, warna, pola, fitur, lsp. ndadekake wong-wong mau cocok kanggo sembarang tema restoran. Sadurunge milih bangku sing bisa ditumpuk lan kursi bar kanggo restoran sampeyan, temtokake kabutuhan, klien, anggaran, lan panggunaan sing dikarepake. Artikel iki nyorot sawetara aspek sing paling penting kanggo numpuk kursi restoran lan kursi bar. Kajaba iku, serves minangka guide Handy kanggo milih, nggunakake lan arsip mau preduli saka tema restoran. Kita bakal seneng mbantu sampeyan ngrancang tata letak lan nemokake restoran sing cocog karo bisnis sampeyan. Priksa manawa sampeyan ngukur kursi, pesta utawa kursi lipat kanthi ngetutake grafik ing ndhuwur. Disaranake sampeyan ngerti dhuwur kursi, ukuran kursi lan sikil sadurunge tuku sarung kursi. Sawise sampeyan nemtokake gaya apa sing sampeyan duwe (perjamuan, lempitan, utawa liya-liyane), sampeyan bisa mriksa dimensi tutup kursi kanggo mutusake yen cocog karo kursi sampeyan. Slipcovers satin iki katon apik ing kursi kanthi ukuran apa wae amarga drape kanthi elegan. Kursi duwe mburi empuk lan umpluk umpluk 2,5-inch upholstered karo padding vinyl awet. Kursi stackable sing kuat iki kasedhiya karo mekanisme spring gravitasi sing narik kursi kanthi tenang lan gampang nalika ora. nyeleh kursi yen wis rampung. Kursi perjamuan sing bisa ditumpuk ngirit papan lan gampang disimpen. Kursi perjamuan dhuwur standar lan kursi acara sing bisa ditumpuk liyane minangka pilihan lelenggahan sing apik kanggo acara bisnis njero ruangan lan ruangan ing lobi, ruang konferensi, lan pesta pernikahan. Kursi pamirsa utawa gereja uga bisa dadi pilihan kursi portabel, terjangkau lan serbaguna ing restoran sampeyan. Preduli saka carane papan sampeyan bisa nyiyapake, sampeyan bisa nggunakake pedoman panggonan restoran gratis kanggo mbantu sampeyan mutusake carane nyetel kapasitas restoran sampeyan. Apa sampeyan mbukak restoran anyar utawa renovasi sing wis ana, kita bisa sukses kanthi pilihan kursi-kursi komersial sing apik banget. kursi Custom njupuk sethitik maneh, nanging yen sampeyan ora ing rush looking for gaya tartamtu lan materi, kita duwe ewu opsi kanggo milih saka. Apa sampeyan are looking for kursi panggantos utawa blanja kanggo pisanan, kita bisa mbantu golek kursi stackable paling apik lan aksesoris kanggo bisnis. Ing Pasar Kursi, kita ngerti pentinge kursi stackable sing gampang ditangani lan nawakake macem-macem gaya, wujud lan bahan. We offer pilihan saka sudhut kursi pasamuwan kanggo sembarang setelan agama. Mangkene sawetara pitakonan / jawaban umum kanggo mbantu sampeyan milih kursi gereja sing pas kanggo papan sampeyan. Apa sampeyan are looking for kursi pesta kontemporer utawa armchairs elegan, The Chair Market iku toko siji-mandeg kanggo kabeh sing perlu. Nanging, yen sampeyan anyar kanggo dekorasi sarung kursi, rincian ing pandhuan iki bisa uga migunani. Yen sampeyan mung arep nggunakake tutup kursi banquet kanggo siji acara, sampeyan bisa milih werna sing cocog karo tema utawa werna saka acara. Ing sisih liya, yen sampeyan arep nggunakake tutup kursi pesta kanggo akeh kesempatan liyane, disaranake warna tutup kursi klasik sing cocog karo tema warnaku. Nalika nyoba nggunakake kursi salib-bali, sampeyan ora diwatesi ing siji werna, sampeyan bisa milih saka papat werna. Prinsip panuntun yaiku nggunakake desain sing wernane peteng, sing bisa nolak lan ndhelikake noda lan cipratan. Kita nggawe kanthi nggunakake busa poliuretan thermoformed sing ora netes lan tansah njaga kekuatan lan daya tahan sing dhuwur. Kualitas paling apik saka kursi pesta kita adhedhasar peralatan manufaktur, lempitan presisi lan welding otomatis, sing nambah kekuatan dinamis kursi kasebut. Kursi banquet uga jinis papat-legged cahya, gampang kanggo tumpukan utawa digunakake minangka kursi lempitan tanpa armrests, lan banget populer ing wedding lan acara outdoor.
Kursi upholstered cilik sing paling anyar karo lengen ngomong hello kanggo sampeyan!
Kursi upholstered cilik sing paling anyar karo lengen ngomong hello kanggo sampeyan!
Iku nduweni akeh ciri kaya . keasliane kualitas dhuwur. Pengin entuk luwih akeh keuntungan? Banjur pesen ing In the process of R&D, our technicians have learned unique technologies and tested multiple raw materials to ensure the stable performance of small upholstered chair with arms. Ing saiki, kita bisa njamin produk saka lan ing, nggawe Highly pinunjul ing pasar. Kajaba iku, nduweni tampilan unik sing bisa narik kawigaten para pelanggan potensial. Kita wis mbayar manungsa waé kanggo prodhuksi finest lan nyediakake paling profesional service.Call yen sampeyan duwe pitakonan ing YW5630 Yumeya dhuwur mburi aluminium kayu gandum dining kursi lengen kain buntel lan Yumeya Kursi. We are flattered lan diajeni kanggo ngawula sampeyan. YW5630 Yumeya high end aluminium kayu gandum makan kursi jok lengan Spesifikasi: ● Ukuran: H860*SH470*W510*AW600*D630mm ● COM: 2,20 yard ● Tumpukan: Ora bisa tumpukan ● Paket: Karton ● Skenario Aplikasi: Hotel, Cafe, Nursing Home, Casino, Kontrak ● Kemampuan Supply:40000 pcs saben sasi ● MOQ: 100 pcs Madeg ing , Yumeya Kursi bangga kanggo dikenali minangka panyedhiya hardware siji-mandeg karo kabeh produk kita kang terus-terusan kasedhiya kanggo pangiriman langsung. Kita netepi filosofi bisnis ''. Kanggo miwiti, hubungi Kursi Yumeya dina iki! http://youmeiya.net http://www.youmeiya.net/product/yw5630-yumeya-high-end-aluminum-wood-grain-dining-upholstery-arm-chair.html
Nggolek perabotan warung kopi? Teka lan ketemu sing paling anyar!
Nggolek perabotan warung kopi? Teka lan ketemu sing paling anyar!
Yumeya Kursi fokus ing asas saka "perbaikan terus-terusan ing kualitas produk " lan aktif nindakake R &D riset sadurunge produksi. Yumeya Kursi wis pengabdian kanggo pangembangan, Manufaktur, marketing lan dodolan wiwit inception.We wis mbayar manungsa waé kanggo prodhuksi finest lan nyediakake paling profesional service.coffee Furnitur toko minangka produk kabeh-alam lan aditif-free. Cocog kanggo kabeh jinis kulit ing panggunaan saben dina. Kanthi welding majeng, nglereni, polishing, lan teknologi produksi liyane didhukung lan Staff digawe serep, Yumeya Kursi janji produk sampurna lan nimbang layanan kasedhiya kanggo pelanggan. R. Berorientasi Inovasi &D: Inovasi ing teknologi produksi lan pangembangan produk minangka kunci kanggo kita. Ing kompetisi sengit ing endi saingan kanggo inovasi, kita pengin nandur modal luwih akeh ing hardware lan piranti lunak. Kursi makan logam kualitas Yumeya Kursi, kursi perjamuan, Furnitur komersial loro praktis lan appreciable. Dheweke minangka kombinasi pamikiran desain kreatif lan teknik sing apik. Kursi Yumeya didegake ing . Swara taun, kita terus-terusan ningkatake kualitas produk lan layanan, supaya bisa nyedhiyakake alat lan layanan sing berkualitas. Kita ora nampa barang dagangan kajaba ana cacat, mula bakal diganti, tundhuk kasedhiyan, utawa dibalekake miturut kawicaksanan para panuku. . Kanggo Kursi Cafe, iku ora mung Furnitur, nanging uga ornamen. Ing wawasan lengkap saka kepraktisan lan kaendahan, Yumeya kayu gandum logam kursi makan cafe nduweni ciri sing jelas, safety, nyaman, kain sing bisa dicuci lan liya-liyane. Kursi makan kafe aluminium gandum kayu Yumeya duwe luwih saka 10000 kasus sing sukses ing luwih saka 80 negara ing saindenging jagad, kalebu akeh restoran high-end sing kondhang kayata HK Meixin, Il Cielo (Beverly Hills, LA), restoran paling Romantis ing LA. Grosir kursi cafe, hubungi kami. Deleng Rincian Spesifikasi: ● Ukuran: H1080 * SH760 * W450 * D550mm ● COM: 1,35 yard ● Tumpukan: Ora bisa tumpukan ● Paket: Karton ● Skenario Aplikasi: Hotel, Cafe, Nursing Home, Casino, Kontrak ● Kemampuan Supply:40000 pcs saben sasi ● MOQ: 100 pcs Didhukung dening kapasitas produksi sing kuwat lan tingkat teknologi sing kompetitif, Kursi Yumeya nduweni kemampuan kanggo ngembangake lan ngasilake macem-macem seri produk kanthi mandiri. Kita kerja bareng karo perusahaan logistik sing dipercaya lan wis makarya ing sistem manajemen ilmiah, njamin pangiriman sing efisien lan tepat wektu. Sampeyan olèh hubungi kita apa sampeyan kasengsem ing produk mentas dirilis - coffee shop furniture - utawa pengin ngerti liyane babagan perusahaan kita. Klik ing kene kanggo ndeleng kasus liyane sing wis ditindakake kanggo nyukupi syarat sing beda. http://www.youmeiya.net/product/yg7114-yumeya-royal-style-wood-grain-metal-cafe-dining-stool.html
Kita ngowahi visi kita dadi kasunyatan! | Grosir mebel cafe
Kita ngowahi visi kita dadi kasunyatan! | Grosir mebel cafe
Fitur sing luar biasa yaiku .Iku dilengkapi sertifikat kayata .Klik kanggo ngerteni luwih akeh fitur kasebut! In the process of R&D, our technicians have learned unique technologies and tested multiple raw materials to ensure the stable performance of cafe furniture wholesale. Ing saiki, kita bisa njamin produk saka lan ing, nggawe Highly pinunjul ing pasar. Kajaba iku, nduweni tampilan unik sing bisa narik kawigaten para pelanggan potensial. Prinsip kerja sama kita yaiku .Aja hubungi kita yen sampeyan duwe pitakon babagan perusahaan utawa hotel / cafe / kursi makan YSM006 Yumeya. Utawa sampeyan disambut kanggo mbayar kunjungan menyang pabrik kita kapan wae. YSM006 Yumeya kayu gandum logam hotel / cafe / kursi makan Spesifikasi: ● Ukuran: H910 * Sh470 * W495 * D630mm ● COM: 2,00 meter ● Tumpukan: Ora bisa tumpukan ● Paket: Karton ● Skenario Aplikasi: Hotel, Cafe, Nursing Home, Casino, Kontrak ● Kemampuan Supply:40000 pcs saben sasi ● MOQ: 100 pcs Kanthi nawarake layanan paling nimbang, kita yakuwi kanggo nyedhiyani paling alus . Pranyata metu kita YSM006 Yumeya kayu gandum logam hotel / cafe / dining kursi wis gained liyane lan liyane manungsa waé saka pelanggan ing ngarep lan luar negeri. Yumeya Kursi njupuk timbal ing manufaktur kanggo taun. Kursi Yumeya diakoni banget dening para pelanggan amarga wis lulus sawetara sertifikasi ing omah lan ing luar negeri. Yumeya Chairs is an enterprise that pays close attention to improving manufacturing technologies and R&D strength. Kita dilengkapi mesin canggih lan wis nyiyapake sawetara departemen kanggo nyukupi kabutuhan sing beda-beda saka akeh pelanggan. Contone, kita duwe departemen layanan dhewe sing bisa nyedhiyani pelanggan layanan sawise-sales Highly efisien. Anggota layanan tansah siyaga kanggo nglayani pelanggan saka macem-macem negara lan wilayah, lan gelem njawab kabeh pitakonan. Yen sampeyan nggoleki kesempatan bisnis utawa duwe kapentingan ing grosir mebel cafe, hubungi kami. Kursi Yumeya kanthi tulus nampani kabeh pelanggan teka ing pabrik kita. Miturut cara, yen sampeyan duwe panjaluk apa wae, aja lali kita! Hubungi +86 13534726803. Kursi Yumeya duwe rencana kanggo ngirit dhuwit. Solusine? Diskon gedhe kanggo favorit sampeyan. http://www.youmeiya.net/product/ysm006-yumeya-wood-grain-metal-hotel-cafe-dining-chair.html
Pengumuman: kursi makan komersial dicethakaké!
Pengumuman: kursi makan komersial dicethakaké!
● marem banget, 'Fasilitas produksi sampeyan duwe daya saing sing kuat lan karyawan sampeyan wis dilatih kanthi apik. Kita yakin sampeyan bakal menehi produk sing berkualitas kanggo kita.' ● Kursi makan logam Yumeya Kursi, kursi perjamuan, perabotan komersial ningkatake efisiensi produksi. Padha struktur kompak, kinerja stabil, kualitas dipercaya, kinerja biaya dhuwur, lan aplikasi sudhut. Kanggo Kursi Cafe, iku ora mung Furnitur, nanging uga ornamen. Ing wawasan lengkap saka kepraktisan lan kaendahan, Yumeya kayu gandum logam kursi makan cafe nduweni ciri sing jelas, safety, nyaman, kain sing bisa dicuci lan liya-liyane. Kursi makan kafe aluminium gandum kayu Yumeya duwe luwih saka 10000 kasus sing sukses ing luwih saka 80 negara ing saindenging jagad, kalebu akeh restoran high-end sing kondhang kayata HK Meixin, Il Cielo (Beverly Hills, LA), restoran paling Romantis ing LA. Grosir kursi cafe, hubungi kami. Deleng Rincian Spesifikasi: ● Ukuran: H840*SH470*W510*AW630*D610mm ● COM: 2,20 yard ● Tumpukan: Ora bisa tumpukan ● Paket: Karton ● Skenario Aplikasi: Hotel, Cafe, Nursing Home, Casino, Kontrak ● Kemampuan Supply:40000 pcs saben sasi ● MOQ: 100 pcs Wiwit , Kursi Yumeya wis dadi salah siji saka manufaktur paling competitive ing industri Furnitur Restaurant karo kekiyatan tombol ing pengalaman industri, tim profesional lan layanan premium. Kita netepi filosofi bisnis ''. Kanggo entuk informasi luwih lengkap, hubungi liwat http://youmeiya.net http://www.youmeiya.net/product/yw5660-yumeya-wholesale-aluminium-wood-grain-cafe-dining-upholstery-arm-chair.html
Kursi kursi kafe paling anyar kita ngucapake salam kanggo sampeyan!
Kursi kursi kafe paling anyar kita ngucapake salam kanggo sampeyan!
Iku seneng .Iku minangka produk sertifikat kanthi akuisisi .Yen sampeyan duwe pitakon luwih lanjut utawa pengin ngerti panjelasan tambahan babagan perkara khusus babagan produk ing ndhuwur, klik Kanthi gati kanggo desain, kursi cafe dirancang dening tim desainer kita sing tansah cedhak karo tren industri lan tetep waspada marang owah-owahan. Ing aspek kinerja, digawe saka bahan mentah sing dites, produk kasebut nduweni kaluwihan lan liya-liyane. Kelet kanggo nawakake layanan pelanggan sing apik lan paling apik wis dadi prinsip kita. Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan Kursi Yumeya, sampeyan bisa miwiti browsing saiki. Akeh gambar babagan produk, lingkungan perusahaan lan kunjungan pelanggan ditampilake ing situs web kita. Yen sampeyan duwe pitakonan, please aran gratis kanggo hubungi kita! Telpon: +86 13534726803. YW5527 Yumeya gaya retro kayu gandum logam kursi cafe lengan Spesifikasi: ● Ukuran: H910*SH470*W565*AW580*D630mm ● COM: 2,45 yard ● Tumpukan: Ora bisa tumpukan ● Paket: Karton ● Skenario Aplikasi: Hotel, Cafe, Nursing Home, Casino, Kontrak ● Kemampuan Supply:40000 pcs saben sasi ● MOQ: 100 pcs ● padha kebak pujian kanggo kinerja super saka peralatan lan sistem manajemen kita! ● Kursi makan logam Yumeya Kursi, kursi pesta, perabotan komersial padhang lan nyaman lan ngrawat mripat adhedhasar sumber cahya sing bermutu, transparansi sing dhuwur, rendering warna sing kuwat lan cahya sing stabil lan stabil. Kajaba iku, desain modern lan kreatif, prasaja nanging unik lan modern nanging klasik. Dheweke disenengi dening akeh distributor. Wiwit didegake, Kursi Yumeya wis fokus kanggo nyedhiyakake produk sing paling apik kanggo para pelanggan. Karyawan profesional kita darmabakti kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan kanthi nggunakake peralatan lan teknik sing paling maju. Kajaba iku, kita wis nyiyapake departemen layanan sing tanggung jawab utamane kanggo nawakake layanan pelanggan sing cepet lan efisien. Kita mesthi ana ing kene kanggo ngowahi ide sampeyan dadi kasunyatan. Pengin ngerti informasi luwih lengkap babagan kursi cafe produk anyar utawa perusahaan, hubungi kita kapan wae. Hubungi kita saiki! Ayo kita nuduhake kasus sing luwih sukses kanggo tuntunan sampeyan. http://www.youmeiya.net/product/yw5527-yumeya-retro-style-wood-grain-metal-cafe-arm-chair.html
Pengumuman MAJOR! Rilis anyar saka kursi kafe upholstered!
Pengumuman MAJOR! Rilis anyar saka kursi kafe upholstered!
Yumeya Hot Sale Metal Kayu Gandum Hotel / Cafe Upholstery Dining Kursi Kami YQF2006 Yumeya hot sale metal wood grain hotel / cafe kursi makan upholstery menehi kinerja dhuwur kanthi desain kontemporer. We duwe solusi kursi logam cafe kanggo kabeh kabutuhan. Spesifikasi: ● Ukuran: H895 * SH470 * W510 * D610mm ● COM: 2,00 meter ● Tumpukan: Ora bisa tumpukan ● Paket: Karton ● Skenario Aplikasi: Hotel, Cafe, Nursing Home, Casino, Kontrak ● Kemampuan Supply:40000 pcs saben sasi ● MOQ: 100 pcs ● Begjanipun, iki banget pleased, utamané bab produk target YQF2006 Yumeya panas sale logam kayu gandum hotel / cafe kursi dining upholstery. ● Kursi makan logam, kursi pesta, perabot komersial digawe saka kain sing apik lan dirancang kanthi tekun kanthi konsep fashion. Padha dipotong kanthi teliti, modis lan apik gayane. Kursi Yumeya minangka perusahaan utama sing bisa nyedhiyakake produk berkualitas tinggi kanggo para pelanggan kalebu kursi kafe sing dilapisi produk paling anyar lan layanan lengkap. Tim layanan kita kerja online supaya bisa nyedhiyakake layanan cepet kanggo para pelanggan saka macem-macem negara lan wilayah. Upholding tenet saka customer pisanan, kita nyedhiyani layanan pangiriman cepet sawise rampung produksi lan proses QC. Kita seneng ngrampungake masalah lan mangsuli kabeh pitakon kanggo para pelanggan. Cukup hubungi kita langsung. Kursi Yumeya kanthi becik nampani kunjungan sampeyan menyang pabrik kita. Mangga aran gratis kanggo hubungi kita dening +86 13534726803 utawa .Kanggo ngrameke liburan iki, kita rencana kanggo ngedol kita kanggo promosi. Deleng Rincian http://www.youmeiya.net/product/yqf2006-yumeya-hot-sale-metal-wood-grain-hotel-cafe-upholstery-dining-chair.html
Ora ana data
Minangka salah siji saka Produsèn Furnitur logam gandum kayu anjog ing donya, Yumeya setya riset gandum kayu logam. Ana telung kaluwihan saka gandum kayu logam Yumeya, 'Ora peserta lan ora longkangan', 'Clear', 'Awet'. Kanggo entuk sentuhan ing kursi logam, Yumeya ngluncurake kursi gandum kayu 3D pisanan ing donya ing taun 2018.
Ora ana data
CONTACT US

Email:   info@youmeiya.net

MP / Whatsapp: +86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kutha Heshan, Provinsi Guangdong, China

Yumeya Furniture Video

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.