Kursi Yumeya - Produsen Kursi Makan Kayu Gandum Logam & Supplier Grosir


Kursi Yumeya - Produsen Kursi Makan Kayu Gandum Logam & Supplier Grosir


New Yumeya Kursi Supplier Furnitur hotel komersial: Pandhuan kanggo Apa Metu

Grosir kursi hotel massal - Minangka prabot pesta / ruang dansa / ruang fungsi kudu diganti miturut efek, Yumeya kursi hotel nduweni ciri ketok kekuatan dhuwur, standar ndadekake lan tumpukan-bisa, kang becik stackable dining kursi kanggo pesta / Ballroom / bale fungsi. Yumeya kursi banquet hotel diakoni dening akeh merek hotel rantai bintang lima global, kayata Shangri La, Marriott, Hilton, lsp. Sementara, Yumeya kursi makan hotel uga diakoni dening Disney, Emaar lan perusahaan kondhang liyane. Kursi makan logam sing bisa ditumpuk Yumeya populer ing pirang-pirang hotel sing misuwur ing saindenging jagad.

Bingkai Aluminium karo Yumeya ’s pola pipa & struktur 1. Garansi frame 10 taun 2. Lulus tes kekuatan EN 16139:2013 / AC: 2013 level 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012 3. Bisa nahan luwih saka 500 kilogram Parameter sing relevan 1. Ukuran: H900 * SH470 * W420 * D610mm 2. COM: 1.0 yard 3. Tumpukan: Max 5 pcs dhuwur Skenario aplikasi: Hotel, Cafe, Nursing Home, Casino, Kontrak

New Yumeya Kursi Supplier Furnitur hotel komersial: Pandhuan kanggo Apa Metu 1

Deleng Rincian

With strong R&D strength and production capabilities, Yumeya Chairs now has become a professional manufacturer and reliable supplier in the industry. Kabeh produk kita kalebu pemasok perabot hotel komersial diprodhuksi adhedhasar sistem manajemen kualitas sing ketat lan standar internasional. Bisnis layanan diwenehake kanthi bantuan tim layanan profesional. Pelanggan saka macem-macem negara lan wilayah bisa nikmati layanan sing paling marem liwat jaringan modern. Hubungi kita kanggo nemokake liyane babagan kita.

Kasengsem ing kasus liyane utawa perusahaan kita? Hubungi kita!

http://www.youmeiya.net/product/comfortable-aluminum-banquet-dining-conference-flex-back-chair.html

Hubungi kita
Artikel sing disaranake
Info Center Blog Kabar
Kualitas Supplier Furnitur Hotel Komersial Dipengaruhi Faktor Apa
Kualitas Supplier Furnitur Hotel Komersial Dipengaruhi Faktor Apa
Industri kasebut uga menehi peringkat hotel adhedhasar rantai ... mbagi hotel menyang kategori adhedhasar tarif saben dina rata-rata. Beda kepemilikan lan afiliasi merek uga mbedakake hotel. Jinis kepemilikan, afiliasi merek lan manajemen uga variabel sing penting banget nalika nggolongake hotel. Kanggo mbantu bisnis hotel utawa motel milih supplier utawa supplier sing tepat, ana sawetara faktor sing kudu ditimbang nalika milih supplier kasus sing bener. Mulane, nalika milih properti sing tepat - pemilik properti, hotel utawa motel, aset bisnis kudu strategis lan fokus kanggo milih kasus sing bener, aspek utama yaiku penjual utawa pemasok sing apik. A Nalika milih Supplier nengen kanggo bagasi hotel, iku penting banget kanggo mikir bab kualitas lan layanan support terus saka supplier saindhenging kabeh project, malah sawise sawijining completion. Dhiskusi karo supplier lan takon carane upgrade utawa nganyari Furnitur hotel kemewahan, apa produk lan bahan cocok kanggo lumahing beda lan tekstur kanggo reresik lan pangopènan tumindake. Yen bisa, atur pemeriksaan rutin dening spesialis furnitur kanggo mesthekake yen kabeh isih cocog karo standar merek hotel. Para panuku perabot hotel kudu mesthekake yen spesifikasi produke tundhuk karo standar lan peraturan safety geni lokal utawa nasional. Para panuku perabot hotel bakal migunani yen nggunakake spesifikasi ditulis sing nemtokake kinerja minimal lan tingkat safety sing dibutuhake kanggo nyukupi peraturan apa wae lan nyilikake nyandhang lan rusak produk. Tabel 1 nyedhiyakake dhaptar standar khas sing digunakake dening SATRA kanggo nemtokake manawa perabotan cocok digunakake ing hotel. SATRA nyaranake supaya kabeh perabot kanggo panggunaan hotel dipilih adhedhasar kasunyatan sing cocog karo syarat sing cocog kanggo kekuatan lan stabilitas. Ora umum, yen ora dirungokake, sanajan produsen furnitur sing paling apik menehi saran babagan carane njaga produk sing digawe ing lingkungan hotel. Para panuku uga bakal sibuk milih lan tuku perabot sing cocog kanggo kamar hotel lan papan umum. Furnitur Hospitality bisa tundhuk nggunakake abot, supaya iku penting sing kuwat lan cukup tahan kanggo tahan tingkat nggunakake iki. Furnitur hotel minangka serangkaian obyek sing bisa dipindhah kayata kursi (kayata kursi, bangku, meja, lan sofa) lan barang turu (kayata kasur) sing digunakake ing kamar hotel lan papan umum. Ana rong kategori utama Furnitur hotel: Furnitur (dressers, meja, dressers lan lemari) lan upholstered (kursi lan sofas). Telung klompok mutusake apa Furnitur kanggo manggonake ing kamar hotel Las Vegas: perancang interior, desain resort lan construction personel, lan manufaktur Furnitur. Dcor sing sampeyan pilih bakal gumantung apa sampeyan kerja ing restoran gourmet utawa restoran santai. Tamu-tamu sing apik-apik ngarepake panedhaan kanthi kualitas dhuwur, saka panganan nganti perabotan. Panganan penak digawe karo bahan kualitas dhuwur lan disiapake miturut Rekomendasi pabrikan bisa nyedhiyani konsisten, porsi kualitas unggul. Nalika sampeyan tuku perabot hotel komersial, sampeyan bakal nemokake macem-macem standar kualitas. Produsen bisa netepi standar sing beda banget babagan kontrol kualitas, layanan pelanggan, lan perhatian marang detail. Kanthi faktor kasebut, kita wis nyusun dhaptar iki karo produsen perabot hotel komersial paling apik ing Australia. Ing Nextrend ana sawetara merek furnitur paling apik sing kasedhiya. Ing Nextrend Furniture, kita setya mbantu sampeyan nemokake kursi, pangkalan lan meja sing cocog kanggo bisnis sampeyan. Apa sampeyan nggoleki countertops njero ruangan utawa ruangan komersial, uga perabot restoran sing murah utawa berkualitas, staf sing ramah bisa mbantu sampeyan nemokake perabotan sing sampurna. Minangka produsen furnitur hotel sing paling apik sing dipilih, kita bisa njamin manawa bakal menehi kepenak lan kepenak, nggawa perabotan berkualitas tinggi, lan nggawe tamu luwih kepenak. Mula, umume produsen mebel hotel terus-terusan ngupayakake ningkatake kualitas produk utawa layanan. Furnitur sampeyan minangka investasi; mulane, sampeyan kudu supaya tuku Furnitur non-komersial. Rega furnitur restoran komersial nggambarake kemampuane kanggo nahan nyandhang saben dina nganti pirang-pirang taun. Kanggo kebersihan sing apik, tuku meja, kursi lan bilik sing gampang diresiki lan diresiki. Invoice uga kudu nuduhake tingkat kesesuaian perabot kasebut. Tinjauan lan analisa jero babagan operasi hotel kanthi wutuh bisa menehi wawasan sing migunani babagan bathi sing diasilake saka macem-macem kategori aset, kayata pinten macem-macem jinis kamar sing digawa, kepiye bathi restoran, utawa bathi spa. ... Macem-macem faktor nyumbang kanggo sukses manajemen aset hotel, sing uga nyumbang kanggo kinerja finansial. Lokasi hotel, nilai properti lan malah perabotan, peralatan lan perlengkapan (FF &E) all play a role here. Jinis hotel utamane ditemtokake dening cara kerjane lan fasilitas apa wae sing bakal disedhiyakake. Hotel biasane didaftar miturut jinis hotel utawa klasifikasi liyane. Klasifikasi furnitur hotel kalebu meja lan kursi, produk hotel Casegoods lan liya-liyane. Furnitur paling laris yaiku kamar turu lan lemari sing cocog amarga cocok kanggo kamar hotel lan motel cilik. Umume hotel / motel asring milih tutup sing trendi utawa bisa digunakake lan ora nganggep kualitas lan daya tahan. Minangka produsen kabinèt pengalamane, kita wis katon kaetung specifications produk kabinèt sing nampung tren ing bahan kamar hotel; mung kanggo nemokake yen materi sing dipilih kanggo nggunakake desain ora tahan lalu lintas dhuwur lan nyandhang resistance kamar hotel. Saiki furnitur sing digunakake ing industri restoran lan perhotelan ora ana maneh masalah iki, lan akeh merek ngematake perusahaan kanthi desain sing dipercaya lan atraktif. Furnitur sing digawe khusus sing digawe khusus kanggo sampeyan ora bakal gampang diganti kaya perabotan toko utawa katalog. Contone, yen sampeyan tuku mixer sing gedhe banget kanggo ukuran bisnis, karya sing dibutuhake kanggo ngresiki mesin sawise digunakake ora mbenerake biaya tambahan kanggo tuku peralatan. Kanthi njupuk kabeh faktor kasebut, sampeyan isih ora bisa nyuda biaya tenaga kerja. Salah sawijining faktor sing kudu ditimbang sadurunge ngembangake manual staf yaiku biaya tetep. Kanggo entuk gambaran lengkap babagan kinerja hotel, faktor tambahan kudu dipikirake. Nalika sampeyan bisa ndeleng saka telung faktor X ndhuwur, kinerja hotel isih uga ditetepake dening sawetara kritéria tradisional. Ora ana faktor X liyane sing luwih apik nggambarake pendekatan sing luwih holistik kanggo kinerja hotel tinimbang kualitas layanan. Komponen integral saka vitalitas bisnis ing industri perhotelan saiki, layanan kualitas dhuwur pantes ing meja nalika ngevaluasi kinerja hotel. Kemampuan hotel kanggo ngetutake jaman kudu selaras karo faktor X modern, lan pangenalan inovasi revolusioner sadurunge bisa nggawe hotel kasebut. Sadurunge miwiti pemetaan kekuwatan, kelemahane, kesempatan, lan ancaman, sampeyan kudu ngumpulake kabeh informasi babagan hotel lan rencana sing diusulake. Kanthi tips ing ndhuwur, sampeyan bisa nggawe analisis SWOT kanggo hotel lan nemtokake tumindak sing paling cocog karo tujuan strategis sampeyan.
SCOOP: kursi kafe modern Mung Diluncurake!
SCOOP: kursi kafe modern Mung Diluncurake!
Yumeya Klasik Aluminium Kayu Gandum Cafe / Hotel Dining Arm Kursi Kualitas apik YW5505 Yumeya klasik aluminium biji-bijian kayu cafe / hotel dining lengen kursi ing rega grosir. Pilih saka macem-macem pilihan saka kursi cafe cilik. Entuk rega! Spesifikasi: ● Ukuran: H950*SH470*W500*AW590*D620mm ● COM: 0,8 yard ● tumpukan: 5 pcs dhuwur ● Paket: Karton ● Skenario Aplikasi: Hotel, Cafe, Nursing Home, Casino, Kontrak ● Kemampuan Supply:40000 pcs saben sasi ● MOQ: 100 pcs Kursi Yumeya tansah berorientasi pelanggan lan nyedhiyakake produk lan layanan sing paling apik kanggo saben pelanggan kanthi efisien. Kursi Yumeya minangka pimpinan ing segmen domestik lan diakoni kanthi apik dening para klien ing negara manca. Kita wis njunjung tujuan dadi salah sawijining produsen kursi kafe modern. bahan las kayata suku cadang otomotif, suku cadang logam, bahan konstruksi, lan produk stainless steel. Kanthi welding majeng, nglereni, polishing, lan teknologi produksi liyane didhukung lan Staff digawe serep, Yumeya Kursi janji produk sampurna lan nimbang layanan kasedhiya kanggo pelanggan. Pimpinan R &Tingkat D: R &Tingkat D wis digayuh liwat riset lan pangembangan teknologi sing terus-terusan, uga kanthi ngluncurake kreativitas para desainer. Adhedhasar konsep produksi lan teknologi produksi sing maju, Kursi Yumeya ngenalake peralatan produksi domestik lan manca kanggo ngasilake kursi makan logam, kursi pesta, perabotan komersial. Padha bisa dicocogake kanggo macem-macem kothak, lan duwe kinerja banget, kakiyatan kuwat, lan elastisitas apik. Salajengipun, kursi makan logam, kursi pesta, furniture komersial iku anti banyu, anticorrosive lan anti-tuwa, lan kasedhiya ing macem-macem specifications lan jinis .Kursi Yumeya didegaké ing . Sawise pirang-pirang taun pembangunan, saiki kita dadi produsen kacamata kanthi macem-macem bisnis lan kekuatan gedhe. Yen kita duwe perjanjian pengembalian dana, sampeyan bakal tanggung jawab kanggo biaya pengiriman bali. Saldo bakal dibalekake maneh sawise kita nampa barang kasebut. Founded in , Yumeya Kursi saiki wis dadi Produsèn anjog saka produk packaging ing industri Furnitur Restaurant karo akeh talents direkrut lan Processing mesin diimpor. Kita tetep gagasan perusahaan "". http://youmeiya.net 'Kualitas produk kita sampurna lan ora ana sing liya!' Kanggo pitakon: http://youmeiya.net Deleng Rincian http://www.youmeiya.net/product/yw5505-yumeya-classic-aluminum-wood-grain-cafe-hotel-dining-arm-chair.html
Apa sampeyan pengin dadi sing pertama nyoba perabotan panti jompo sing anyar iki?
Apa sampeyan pengin dadi sing pertama nyoba perabotan panti jompo sing anyar iki?
Nyaman Aluminium Kayu Gandum Sofa karo Bantal | Kursi Yumeya Temokake pabrik furnitur omah perawatan? Kursi Yumeya khusus ing sofa gandum kayu aluminium sing nyaman karo bantal, Telpon! Spesifikasi: ● Ukuran: H1080*SH450*W770*AW790*D830mm ● COM: 5,86 yard karo bantal ● Tumpukan: Ora bisa tumpukan ● Paket: Karton ● Skenario Aplikasi: Hotel, Cafe, Nursing Home, Casino, Kontrak ● Kemampuan Supply:40000 pcs saben sasi ● MOQ: 100 pcs Yumeya Kursi tansah kelet kanggo kita tenet saka "kualitas rawuh pisanan " kanthi fokus ing kontrol kualitas, perbaikan layanan, lan respon cepet. Kursi Yumeya nduweni peran ing bisnis domestik, amarga produk-produk sing berkualitas kayata sofa aluminium gandum kayu nyaman anyar kanthi bantal Yumeya YSF1021 lan layanan proses lengkap. Furnitur akeh ditrapake lan cocok kanggo papan umum kayata mall, gym, sekolah, gedung kantor, lan hotel. Ing Yumeya Chairs, para pekerja trampil, teknologi canggih, lan sistem manajemen sing sistematis sing nyumbang kanggo pertumbuhan sing lestari. Pimpinan R &Tingkat D: R &Tingkat D wis digayuh liwat riset lan pangembangan teknologi sing terus-terusan, uga kanthi ngluncurake kreativitas para desainer. Kursi makan logam, kursi pesta, perabotan komersial digawe saka bahan sing apik banget miturut standar sing ketat. Padha kualitas apik, struktur tenan lan werna ngalangi. Kajaba iku, dheweke ora bakal luntur lan deform sawise dicuci bola-bali. Kursi Yumeya duwe sejarah sing mulya ing pirang-pirang taun. Kita tansah netepi konsep inti dadi basis kejujuran lan inovasi. Kita nyediakake kursi makan logam berkualitas tinggi, kursi pesta, perabotan lan layanan komersial. Yen kita duwe perjanjian pengembalian dana, sampeyan bakal tanggung jawab kanggo biaya pengiriman bali. Saldo bakal dibalekake maneh sawise kita nampa barang kasebut. Each year, Yumeya Chairs invests a relatively large amount of the turnover into the product R&D. We have set up an R&D center supported by professional industry experts and introduced advanced machines. Thanks kanggo iki, kita wis ngembangake akeh produk sing kompetitif, salah sijine yaiku perabotan omah panti jompo sing paling anyar. Saliyane produk sing berkualitas, layanan lengkap uga ditawakake. Kita nyedhiyakake layanan pra-sales kalebu layanan desain lan layanan sawise-sales kayata layanan nelusuri pesenan. Yen sampeyan isih ora yakin babagan produk utawa pengin ngerti rincian liyane, sampeyan bisa hubungi kita. Hubungi kita saiki! Ayo kita nuduhake kasus sing luwih sukses kanggo tuntunan sampeyan. Deleng Rincian http://www.youmeiya.net/product/ysf1021-yumeya-comfortable-aluminum-wood-grain-sofa-with-pillow.html
Kursi lengen dining upholstered anyar: Didol saiki!
Kursi lengen dining upholstered anyar: Didol saiki!
Kita wis mbayar manungsa waé kanggo prodhuksi finest lan nyediakake layanan paling profesional. Kunjungan iki minangka kesempatan sing apik kanggo Kursi Yumeya kanggo nampilake daya keras lan alus sing minangka bukti kuat babagan kapabilitas lengkap. Kursi Yumeya wis berkembang dadi salah siji sing paling perusahaan pembangunan lan produksi sukses ing lapangan. Minangka perusahaan standar, Yumeya Kursi stands metu ing pasar hardware global lan disetujoni dening akeh institusi internasional. Kanggo Kursi Cafe, iku ora mung Furnitur, nanging uga ornamen. Ing wawasan lengkap saka kepraktisan lan kaendahan, Yumeya kayu gandum logam kursi makan cafe nduweni ciri sing jelas, safety, nyaman, kain sing bisa dicuci lan liya-liyane. Kursi makan kafe aluminium gandum kayu Yumeya duwe luwih saka 10000 kasus sing sukses ing luwih saka 80 negara ing saindenging jagad, kalebu akeh restoran high-end sing kondhang kayata HK Meixin, Il Cielo (Beverly Hills, LA), restoran paling Romantis ing LA. Grosir kursi cafe, hubungi kami. Deleng Rincian Spesifikasi: ● Ukuran: H950 * SH470 * W510 * D630mm ● COM: 2,20 yard ● Tumpukan: Ora bisa tumpukan ● Paket: Karton ● Skenario Aplikasi: Hotel, Cafe, Nursing Home, Casino, Kontrak ● Kemampuan Supply:40000 pcs saben sasi ● MOQ: 100 pcs Wiwit , Kursi Yumeya wis dadi salah siji saka manufaktur paling competitive ing industri Furnitur Restaurant karo kekiyatan tombol ing pengalaman industri, tim profesional lan layanan premium. Ing teori bisnis sing ketat lan wicaksana saka '', Kursi Yumeya wis nggawe kemajuan kanthi cepet ing pasar. Klik kene, liyane nunggu sampeyan! http://youmeiya.net http://www.youmeiya.net/product/new-aluminum-wood-grain-dining-upholstery-arm-chair-for-sale.html
Kursi upholstered cilik sing paling anyar karo lengen ngomong hello kanggo sampeyan!
Kursi upholstered cilik sing paling anyar karo lengen ngomong hello kanggo sampeyan!
Iku nduweni akeh ciri kaya . keasliane kualitas dhuwur. Pengin entuk luwih akeh keuntungan? Banjur pesen ing In the process of R&D, our technicians have learned unique technologies and tested multiple raw materials to ensure the stable performance of small upholstered chair with arms. Ing saiki, kita bisa njamin produk saka lan ing, nggawe Highly pinunjul ing pasar. Kajaba iku, nduweni tampilan unik sing bisa narik kawigaten para pelanggan potensial. Kita wis mbayar manungsa waé kanggo prodhuksi finest lan nyediakake paling profesional service.Call yen sampeyan duwe pitakonan ing YW5630 Yumeya dhuwur mburi aluminium kayu gandum dining kursi lengen kain buntel lan Yumeya Kursi. We are flattered lan diajeni kanggo ngawula sampeyan. YW5630 Yumeya high end aluminium kayu gandum makan kursi jok lengan Spesifikasi: ● Ukuran: H860*SH470*W510*AW600*D630mm ● COM: 2,20 yard ● Tumpukan: Ora bisa tumpukan ● Paket: Karton ● Skenario Aplikasi: Hotel, Cafe, Nursing Home, Casino, Kontrak ● Kemampuan Supply:40000 pcs saben sasi ● MOQ: 100 pcs Madeg ing , Yumeya Kursi bangga kanggo dikenali minangka panyedhiya hardware siji-mandeg karo kabeh produk kita kang terus-terusan kasedhiya kanggo pangiriman langsung. Kita netepi filosofi bisnis ''. Kanggo miwiti, hubungi Kursi Yumeya dina iki! http://youmeiya.net http://www.youmeiya.net/product/yw5630-yumeya-high-end-aluminum-wood-grain-dining-upholstery-arm-chair.html
Nggolek perabotan warung kopi? Teka lan ketemu sing paling anyar!
Nggolek perabotan warung kopi? Teka lan ketemu sing paling anyar!
Yumeya Kursi fokus ing asas saka "perbaikan terus-terusan ing kualitas produk " lan aktif nindakake R &D riset sadurunge produksi. Yumeya Kursi wis pengabdian kanggo pangembangan, Manufaktur, marketing lan dodolan wiwit inception.We wis mbayar manungsa waé kanggo prodhuksi finest lan nyediakake paling profesional service.coffee Furnitur toko minangka produk kabeh-alam lan aditif-free. Cocog kanggo kabeh jinis kulit ing panggunaan saben dina. Kanthi welding majeng, nglereni, polishing, lan teknologi produksi liyane didhukung lan Staff digawe serep, Yumeya Kursi janji produk sampurna lan nimbang layanan kasedhiya kanggo pelanggan. R. Berorientasi Inovasi &D: Inovasi ing teknologi produksi lan pangembangan produk minangka kunci kanggo kita. Ing kompetisi sengit ing endi saingan kanggo inovasi, kita pengin nandur modal luwih akeh ing hardware lan piranti lunak. Kursi makan logam kualitas Yumeya Kursi, kursi perjamuan, Furnitur komersial loro praktis lan appreciable. Dheweke minangka kombinasi pamikiran desain kreatif lan teknik sing apik. Kursi Yumeya didegake ing . Swara taun, kita terus-terusan ningkatake kualitas produk lan layanan, supaya bisa nyedhiyakake alat lan layanan sing berkualitas. Kita ora nampa barang dagangan kajaba ana cacat, mula bakal diganti, tundhuk kasedhiyan, utawa dibalekake miturut kawicaksanan para panuku. . Kanggo Kursi Cafe, iku ora mung Furnitur, nanging uga ornamen. Ing wawasan lengkap saka kepraktisan lan kaendahan, Yumeya kayu gandum logam kursi makan cafe nduweni ciri sing jelas, safety, nyaman, kain sing bisa dicuci lan liya-liyane. Kursi makan kafe aluminium gandum kayu Yumeya duwe luwih saka 10000 kasus sing sukses ing luwih saka 80 negara ing saindenging jagad, kalebu akeh restoran high-end sing kondhang kayata HK Meixin, Il Cielo (Beverly Hills, LA), restoran paling Romantis ing LA. Grosir kursi cafe, hubungi kami. Deleng Rincian Spesifikasi: ● Ukuran: H1080 * SH760 * W450 * D550mm ● COM: 1,35 yard ● Tumpukan: Ora bisa tumpukan ● Paket: Karton ● Skenario Aplikasi: Hotel, Cafe, Nursing Home, Casino, Kontrak ● Kemampuan Supply:40000 pcs saben sasi ● MOQ: 100 pcs Didhukung dening kapasitas produksi sing kuwat lan tingkat teknologi sing kompetitif, Kursi Yumeya nduweni kemampuan kanggo ngembangake lan ngasilake macem-macem seri produk kanthi mandiri. Kita kerja bareng karo perusahaan logistik sing dipercaya lan wis makarya ing sistem manajemen ilmiah, njamin pangiriman sing efisien lan tepat wektu. Sampeyan olèh hubungi kita apa sampeyan kasengsem ing produk mentas dirilis - coffee shop furniture - utawa pengin ngerti liyane babagan perusahaan kita. Klik ing kene kanggo ndeleng kasus liyane sing wis ditindakake kanggo nyukupi syarat sing beda. http://www.youmeiya.net/product/yg7114-yumeya-royal-style-wood-grain-metal-cafe-dining-stool.html
Kita ngowahi visi kita dadi kasunyatan! | Grosir mebel cafe
Kita ngowahi visi kita dadi kasunyatan! | Grosir mebel cafe
Fitur sing luar biasa yaiku .Iku dilengkapi sertifikat kayata .Klik kanggo ngerteni luwih akeh fitur kasebut! In the process of R&D, our technicians have learned unique technologies and tested multiple raw materials to ensure the stable performance of cafe furniture wholesale. Ing saiki, kita bisa njamin produk saka lan ing, nggawe Highly pinunjul ing pasar. Kajaba iku, nduweni tampilan unik sing bisa narik kawigaten para pelanggan potensial. Prinsip kerja sama kita yaiku .Aja hubungi kita yen sampeyan duwe pitakon babagan perusahaan utawa hotel / cafe / kursi makan YSM006 Yumeya. Utawa sampeyan disambut kanggo mbayar kunjungan menyang pabrik kita kapan wae. YSM006 Yumeya kayu gandum logam hotel / cafe / kursi makan Spesifikasi: ● Ukuran: H910 * Sh470 * W495 * D630mm ● COM: 2,00 meter ● Tumpukan: Ora bisa tumpukan ● Paket: Karton ● Skenario Aplikasi: Hotel, Cafe, Nursing Home, Casino, Kontrak ● Kemampuan Supply:40000 pcs saben sasi ● MOQ: 100 pcs Kanthi nawarake layanan paling nimbang, kita yakuwi kanggo nyedhiyani paling alus . Pranyata metu kita YSM006 Yumeya kayu gandum logam hotel / cafe / dining kursi wis gained liyane lan liyane manungsa waé saka pelanggan ing ngarep lan luar negeri. Yumeya Kursi njupuk timbal ing manufaktur kanggo taun. Kursi Yumeya diakoni banget dening para pelanggan amarga wis lulus sawetara sertifikasi ing omah lan ing luar negeri. Yumeya Chairs is an enterprise that pays close attention to improving manufacturing technologies and R&D strength. Kita dilengkapi mesin canggih lan wis nyiyapake sawetara departemen kanggo nyukupi kabutuhan sing beda-beda saka akeh pelanggan. Contone, kita duwe departemen layanan dhewe sing bisa nyedhiyani pelanggan layanan sawise-sales Highly efisien. Anggota layanan tansah siyaga kanggo nglayani pelanggan saka macem-macem negara lan wilayah, lan gelem njawab kabeh pitakonan. Yen sampeyan nggoleki kesempatan bisnis utawa duwe kapentingan ing grosir mebel cafe, hubungi kami. Kursi Yumeya kanthi tulus nampani kabeh pelanggan teka ing pabrik kita. Miturut cara, yen sampeyan duwe panjaluk apa wae, aja lali kita! Hubungi +86 13534726803. Kursi Yumeya duwe rencana kanggo ngirit dhuwit. Solusine? Diskon gedhe kanggo favorit sampeyan. http://www.youmeiya.net/product/ysm006-yumeya-wood-grain-metal-hotel-cafe-dining-chair.html
Ora ana data
Minangka salah siji saka Produsèn Furnitur logam gandum kayu anjog ing donya, Yumeya setya riset gandum kayu logam. Ana telung kaluwihan saka gandum kayu logam Yumeya, 'Ora peserta lan ora longkangan', 'Clear', 'Awet'. Kanggo entuk sentuhan ing kursi logam, Yumeya ngluncurake kursi gandum kayu 3D pisanan ing donya ing taun 2018.
Ora ana data
CONTACT US

Email:   info@youmeiya.net

MP / Whatsapp: +86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kutha Heshan, Provinsi Guangdong, China

Yumeya Furniture Video

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Sitemap
Ngobrol Online
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.